Auto icoon

Taxivervoer in de regio Twente en Rijssen

Boek uw taxi
taxi icon

Dagelijks staan de taxi's van Taxi Pas tot uw beschikking. Ons doel is om een kwalitatief hoogwaardige, persoonlijke service te leveren in de regio Twente. We werken alleen met goed opgeleide chauffeurs om de veiligheid van onze klanten te garanderen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar vervoer richting uw zakelijke partner? Of heeft u juist een afspraak voor uw werk, maar is er geen bedrijfswagen beschikbaar? Zoek niet verder en neem contact op met Taxi Pas. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaar zakelijk vervoer. U kunt bij ons terecht voor elke bestemming. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw wagen representatief is voor uw werkzaamheden. Zo komt u altijd op de juiste manier aan.

Bestel uw vervoer

Luchthaventaxi

Gaat u op vakantie met het vliegtuig? We staan graag voor u klaar, uw reis begint namelijk al bij uw voordeur. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in vervoer naar Schiphol of een ander vliegveld. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de werkwijze van uw luchthaven. U wordt altijd naar de juiste terminal gebracht. We halen u ook graag op van het vliegveld, zo weet u zeker dat u zonder zorgen thuiskomt.

U kunt ons ook bereiken voor zakelijk vervoer van en naar de luchthaven. We halen u graag op na uw zakenreis. Meer informatie? Neem contact op via 0548 - 51 76 72.

Groepsvervoer

Vervoer nodig voor een grotere groep? Dat is geen probleem voor Taxi Pas. We verzorgen groepsvervoer vanuit ons grote wagenpark in Rijssen. Onze complete taxiservice is beschikbaar voor verschillende groepen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Vraag naar de mogelijkheden

Vervoer voor mindervaliden

De taxi’s van Taxi Pas zijn erg toegankelijk, dus ook voor mindervaliden. Onze taxi’s zijn voorzien van een liftsysteem om een rolstoel of scootmobiel te vervoeren. Bij ons bent u verzekerd van een veilige en comfortabele reis. Daarnaast is het mogelijk om ook meerdere begeleiders en rolstoelen te vervoeren.